woensdag 2 december 2009

Ding 17 Web 2.0

Voor mij blijft Youtube een topper. Wat je daar niet allemaal kan vinden. Ik verbaas me er weer elke keer over waar ik terecht kom. Voor mijn werk vind ik b.v. Flickr een geweldig middel om foto's te delen met collega's. En natuurlijk google Docs. Ik hoor net van mijn zoon dat Google Wave er aan zit te komen. Is dat dan nummer 24 in het rijtje van de dingen?

3 opmerkingen:

  1. Nummer 24? Wat een enthousiasme! Zo zijn er vast nog wel 23 andere dingen te verzinnen. Maar ik kan me voorstellen dat over een paar jaar de 23 dingen gedeeltelijk anders zijn dan ze nu zijn. Gaat snel he?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wie weet. Google Wave kun je nu nog alleen gebruiken als je een uitnodiging krijgt. Ik merk dat mensen er nog heel lastig vat op kunnen krijgen. Het is een mailwisseling in realtime (je ziet gelijk wat de ander tikt) waarbij de hele discussie binnen hetzelde document plaatvindt. Je kunt er allerlei koppelingen in aanbrengen en dus uitstekend samenwerken. Ik ben er op dit moment ook mee aan het experimenteren. Wie weet inderdaad binnenkort ook in de cursus...

    BeantwoordenVerwijderen