dinsdag 1 december 2009

Ding 15 Podcast

Ik heb gekeken en geluisterd bij Dok Delft en Bibliotheek Waterweg. Leuke fragmenten maar wel verouderd. Ook dit vraagt tijd en aandacht om bij te houden. Is dit iets voor onze bibliotheek? Erg leuk als je een activiteit rechtstreeks kan volgen in de bibliotheek. Of als je niet in de gelegenheid bent om het later te beluisteren. We hebben al radiouitzendingen vanuit de bibliotheek in Alkmaar. Ik denk dus zeker iets voor onze website.

4 opmerkingen:

  1. Maar dan wel up to date blijven. Oude dingen verwijderen van de site (en dat is voor bibliothecarissen wel eens een moeilijke stap;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waar woord Classy Poof. Heb me ook verbaast over het feit dat ze het er niet afhalen. Tijdgebrek is een grote factor daar, en de podcasts worden daar zelf gemaakt. In jullie geval ligt er een geweldig snelle oplossing voor het grijpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Actualiteit is en blijft belangrijk. En moeilijk! Je ziet het bij KW bijvoorbeeld ook aan de Hyves van de Biebkidz. De radiouitzendingen in Alkmaar en Castricum zijn een gouden kans.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ben het met Jan en Edo eens, maar inderdaad moet het een leuk middel zijn dat goed bijgehouden wordt. Dit heeft zeker een waarde binnen de bibliotheek, zeker als trekker voor de website is het leuk om bijvoorbeeld stukjes muziek te laten luisteren van wat er nu op de zuil in Alkmaar te horen valt en dat je dan meteen verwijst naar Muziekweb.

    BeantwoordenVerwijderen